Åby/Tjureda IF B

Referat: SK Höjden - Åby/Tjureda IF B

Första matchen i nya hallen!!
En fantastisk inramning där ungdomslag med flaggor i ackompanjemang av pyro ger en grym entré för våra killar.
Vi inleder matchen i ett bra tempo. Vi gör 1–0 redan i andra matchminuten. Vi håller upp spelet bra men vårt andra mål till 2–0 kommer inte för än i matchminut tjugofem. Sedan trillar målen på. Vi gör 3–0 i minut tjugoåtta, 4–0 i minut trettio för att sätta 4-0 i den trettioandra matchminuten vilket är halvtidsresultatet.

Andra halvlek startar och Åby/Tjureda sätter lite mer press på oss. Vi rullar boll bra men vinner inte lika mycket mark. I minut 62 reducerar Åby/Tjureda till 5–1. Nu har Åby/Tjureda ett antal chanser att gör fler mål men vi lyckas freda oss och slutresultatet skrivs till 5–1.
Vi kan sammanfatta det hela till at vi gör en bra öppningsmatch. Nu har vi träningar tre dagar i veckan i perfekta förhållanden. Vi är obesegrade hittills och att få gnugga detaljer som hörnor etc kommer inte att göra oss sämre.

Nästa match är mot Vildkatterna den 18 december kl 1300 i Ale Arena.